Probabil multi dintre voi stiti ca in ianuarie am castigat titlul de Speakerul Life Care, in urma unui concurs de vorbit in public.

Azi vreau sa va impartasesc modalitatea prin care am reusit sa castig acel concurs in conditiile in care, singurele dati in care eu am vorbit in public au fost la examenele scolii.

De ce vreau sa impartasesc asta cu voi?

Tocmai pentru ca acum stiu cat de important este sa te poti exprima unui grup de persoane, mai ales atunci cand vrei sa transmiti ceva, atunci cand sti ca le poti ajuta, atunci cand sti ca poti schimba ceva.

Mai mult de atat, eu cred cu tarie, ca fiecare are nevoie de dezvoltare personala, iar acum puteti beneficia de asta.

Totul depinde de voi, daca sunteti genul de persoane care asteptati sa fie totul perfect si doar atunci sa incepeti ceva sau sunteti persoanele care profita de sansa atunci cand apare.

Eu fac parte din a doua categorie, nu prea am timp sa astept perfectiunea, asa ca imi incerc norocul atunci cand se iveste ocazia, si pana acum am castigat 😉

Inainte sa continui, va anunt ca de aici au voie sa citeasca doar persoanele interesate de dezvoltarea personala 😛

Ei bine, eu am crescut la tara, dupa care m-am mutat in marea “metropola” Medias, va puteti da seama ca sunt un om obisnuit, nu am nimic mai special decat voi si totusi am castigat un concurs de vorbit in public.

Sa stiti ca aici nu a fost vorba de noroc, a fost vorba de alegeri. Mi s-a oferit sansa sa particip GRATUIT la un curs de vorbit in public si am profitat de ea.

Nu am reusit sa castig din prima, dar am perseverat, am facut si cursul de avansati, iar la a doua incercare am castigat.

Acum aveti si voi sansa de a participa la un astfel de curs, mult mai complex decat cel pe care eu l-am urmat si, la fel, GRATUIT.

Cum puteti face asta?

Printr-o simpla inscriere la curs, iar pe langa asta aveti si sansa de a castiga 3.000 lei daca participati si la concursul la care am participat si eu in ianuarie. Inscrierea se face pana in 27 februarie, asa ca … GRABITI-VA!

Simplu, nu-i asa?

Ce obtineti daca va inscrieti?

In primul rand aveti sansa de a va dezvolta propriile abilitati si multe alte avantaje:

  • Va puteti imbunatatii abilitatile de comunicare, negociere si vanzare;
  • Aveti acces gratuit la o platforma online de invatare, indiferent ca vrei doar sa inveti sa comunici mai eficient sau vrei sa castigi 3.000 de lei in cadrul concursului;
  • Beneficiati de ajutorul expertilor in public speaking si anume: Cristian Onetiu, Calin Iepure si Andy Szekely;
  • Aveti parte de webminarii si tutoriale video.

Depinde numai de voi daca profitati de aceasta sansa sau nu.

Eu spun ca a venit timpul sa facesti un pas important in viata voastra si sa transformati una din marile frici ale oamenilor (vorbitul in public) in MARELE vostru AVANTAJ 😉

Pentru detalii, astept sa ma contactati: 0742.387.976.

Comments

comments