Voi sunteti fericiti?
Sunteti multumiti de viata voastra?
Sunteti recunoscatori pentru tot ce aveti?

Eu sunt optimista din fire, mai mereu vesela, recunosc, ma enervez repede, dar am norocul ca imi trece si mai repede.

In ultimele zile simt un sentiment puternic de recunostinta. Imi vine sa multumesc intruna, nu stiu cui, nu stiu pentru ce, dar simt nevoia sa multumesc.

Cred ca Dumnezeu e “vinovat” de toate lucrurile minunate care mi se intampla, cu siguranta el mi le-a scos in cale, asa ca ii multumesc Lui.
Ii multumesc pentru oamenii minunati pe care mi i-a dat, de la fiecare persoana invat, iubesc oamenii care au visuri marete, care sunt schimbarea pe care si-o doresc, care incep schimbarea de la ei si … usor nu este.
Ii multumesc pentru “usile” pe care mi le deschide zi de zi.
Cred ca zilnic se deschid usi cu noi oportunitati pentru noi, dar nu le vedem, sau poate ne e frica sa intram, sau nici nu stiu de ce nu intram, poate din lene, din comoditate, insa este clar ca numai atunci cand iesim din zona de confort incep lucrurile minunate.
Aici totul depinde de noi, pentru ca stiti vorba aceea “Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in straita”, Dumnezeu ne da oportunitati tuturor, dar trebuie sa facem si noi partea noastra si sa actionam.

Cred cu tarie ca nimic nu e intamplator, totul se intampla cu un motiv.

Asa ca, neintamplator, in weekend mi s-a oferit oportunitatea de a participa la un training sustinut de Cristian Onetiu.
L-am mai intalnit de cateva ori, el pe scena, eu in public, mi-a placut de fiecare data, dar nu credeam ca e asa un om minunat.

Acum, sunt recunoscatoare ca il am ca mentor, sunt recunoscatoare ca fac parte dintr-o echipa de oameni deosebiti, de oameni puternici, de oameni care au curajul sa viseze si au putere sa faca ceva pentru visurile lor.

Voi mai visati?
Voi mai sperati la o lume mai buna pentru voi, pentru copii vostri, pentru nepotii vostri?

Hai sa visam, hai sa ne dorim si hai sa facem o lume mai buna, pentru ca putem face asta!

Schimbarea incepe cu noi!

 

 

Comments

comments