Eu chiar cred ca viata e frumoasa si merita traita.
Stiu, v-am mai spus asta, dar mai bine va obisnuiti, ca voi spune in continuare de cate ori am ocazia 😉

In ultimul timp, la pozele postate pe facebook si Instagram, comenteaza lumea ca ce bine o duc, ce norocoasa sunt, ce viata relaxanta am, ca sunt fara griji si asa mai departe.

Eu ma tot intreb, pe voi ce va opreste sa aveti o viata ca a mea?

E foarte simplu, aveti nevoie de putin curaj, sau poate ca putin mai mult curaj, motivatie si perseverenta. Astea 3 lucruri sunt esentiale, restul … sunt extra. Extra inseamna ca ajungeti mai repede la obiectivele voastre, daca aveti pe cineva care sa va sustina, daca aveti experienta si altele, dar astea nu sunt obligatorii.

Indiferent care sunt motivele pentru care viata voastra nu e asa cum va doriti, este foarte important sa scotociti in sinceritatea voastra si sa gasiti cauza.

Si, pe langa asta, sa nu va inchipuiti ca la mine e totul roz, in spatele pozelor frumoase, in spatele libertatii pe care o am si a linistii interioare sunt multe lucruri: multa munca, multe decizii care au fost greu de luat, traininguri, timp si bani dati pentru investitia in mine, doar asa am ajuns la binele pe care il vedeti voi.

Cel mai mult conteaza faptul ca si voi puteti ajunge oriunde va doriti.

Eu sunt deschisa sa va spun ce si cum am facut bine, ce si cum am gresit dar si care este cea mai scurta varianta spre succes.
Daca va intereseaza mai multe despre asta, daca vreti libertate, stabilitate financiara si implinire sufleteasca, stiti unde ma gasiti.

Si nu uitati ca merita sa va bucurati din plin de viata asta frumoasa 😉

Comments

comments