Ei bine, acesta este un articol care se adreseaza in special sportivilor, dar nu numai.

Daca esti sportiv, probabil stii ca in septembrie a avut loc “Medias Bike Marathon”. Evenimentul a fost unul de succes, iar cu aceasta ocazie vreau sa felicit din tot sufletul organizatorii, Asociatia de Turism si Ecologie DIANTHUS Medias si Primaria Municipiului Medias. La eveniment au participat sute de bikeri din toata tara si nu numai.

Ca orice sportiv, probabil ca si tu te-ai confruntat cu crampele musculare, la fel ca si participantii la acest maraton. Va dati seama ca dupa 25, 42 sau 70 Km de pedalat pe dealuri … crampele isi faceau aparitia.
Eu asteptam concurentii la finish si ii ajutam cu crampele deoarece ramaneau efectiv blocati pe biciclete, nu puteau sa coboare de pe ele din cauza crampelor.

Norocul a fost ca am avut un produs, primit pentru teste de la Life Care si anume Power Roll. Eram sigura ca produsul este bun deoarece folosesc de multi ani produse Life Care si sunt foarte multumita, insa in cazul acesta am ramas si eu socata. Rezultatele au fost de 100%, efectiv toti participantii pe care i-am facut cu acest produs au scapat in aproximativ un minut de acele crampe, da, da, in aproximativ un minut.

Va dati seama ca majoritatea au vrut sa cumpere produsul, insa el aparea pe piata doar dupa 1 octombrie. Daca aveam atunci 100 de produse, ramaneam fara pentru ca toti erau fascinati de acest Power Roll.

Asa ca, daca si tu ai probleme cu crampele, asta este o varianta cu rezultate mirifice.
Stiu, poate crezi ca este o crema ca toate celelalte, insa nu e asa. Acest produs este si usor de folosit, sub forma de Roll-on si pe langa asta e si cu ingredient BIO.
Cum are asa efecte rapide? Paaaii… are in compozitie plante medicinale cum ar fi: menta, vita de vie rosie, eucalipt, ginseng, castana rosie, melisa, musetel, hamei, valeriana, coada soricelului, fenicul, etc.

Desigur, produsul nu este doar pentru crampele musculare.
Este un produs puternic antiinflamator care incalzeste. Poate fi folosit atat inainte de exercitiile fizice pentru a pregati musculatura pentru efort, cat si dupa, avand efect de relaxare a zonelor incordate pentru o recuperare optima.

Poate crezi ca exagerez, dar incearca-l si te vei convinge!

Daca vrei mai multe detalii despre produs, contacteaza-ma:
Tel: 0742.387.976.
Email: anamaria@happy-blog.ro
Facebook: https://www.facebook.com/happyblogro/

Comments

comments