8 august 2022 - Sirius si Portalul Leului

8 august este definita ca o zi importanta, atât de catre astrologi cat și de catre numerologi. Soarele, aflat în zodia Leului, se aliniază cu steaua Sirius, cu centura lui Orion și cu Pământul și creează ‘o usa magica’ prin care ne putem conecta mai profund cu sufletele și cu corpurile noastre.


Sirius, cea mai stralucitoare stea vizibila cu ochiul liber, a avut o importanta foarte mare în școlile vechi de mistere și în culturile popoarelor antice, fiind vazuta ca un lup sau ca un caine. Japonezii o numesc “al doilea soare” și și-au aliniat templele în direcția lui Sirius. Triburile din America de Nord o numesc “steaua lupului” sau “steaua gardian al sufletului”. Chinezii o identifica cu un ‘lup ceresc” și o numesc ‘ Câinele Soarelui”. Tribul Dogon din Africa, cunoștea încă înainte ca cercetătorii moderni sa descopere, faptul ca Sirius este compusă din trei stele și spun ca însuși zeul Amma, conducatorul lui Sirius, l-ar fi trimis pe zeul Nommo sa le împărtășească toate cunoștințele despre aceste stele. Preoții egipteni care au elaborat primul calendar local, cu șapte milenii în urma, au aliniat toate datele în funcție de traiectoria lui Sirius. Oricum ar fi, Sirius este și rămâne o stea importanta și găsim multa literatura, chiar și contemporana, foarte bogata în descrieri și supoziții.


Ziua de  8 august este o oportunitate minunata de a ne canaliza energia către scopuri inalte și de a manifesta deschidere către schimbare și transformare, în acord cu cel mai înalt bine al nostru. Se spune ca aceste conjuncții ale zilei de 8 lumineaza sufletele și structurile energetice ducând la creștere spirituală. Desigur, este important sa fim realiști și sa știm ca nu putem emite sau crea decât în acord cu lumina noastră interioară, Adică, câta lumina avem în noi tot atâta putem radia în afara noastră.


Portalul leului deschide centrul inimii dându-ne posibilitatea sa aducem în manifestare binele, pacea, armonia atât spre binele nostru cât mai ales pentru al semenilor noștri. Energia acestei zile fiind puternica, putem simți o mai buna conectare cu îngerii păzitori, cu ghizii, putem avea vise premonitorii, semne și inspirație.

In numerologie, 8-ul este dublat in aceasta zi si reprezinta puterea, prosperitatea si este puntea dintre material, spiritual si puterea de a manifesta.


Este important sa menținem intreaga zi o stare de bine, cu focus pe: creștere, belșug, serviciu în slujba comunității, armonie, creativitate și sa ne ferim de a genera energii de joasa frecventa și emoții distructive.


Sa primim cu bucurie și cu deschidere toate oportunitatile pe care Dumnezeu ni le oferă, prin toate conjuctiile și semnele trimise!


Scris cu ❤️ de Dumitrita Rosca