Mâncarea este energie!

Binecuvantati tot ceea ce mancati!

Mancarea este energie si se imprima si cu energia celui care o prepara. De aceea, este bine sa preparam mancarea intr-o stare sufleteasca buna, in curatenie si pace. Imi amintesc ca bunica nu baga tavile in cuptor pana nu facea o cruce mare peste ele, la fel si peste oalele cu mancare, peste mamaliga si cam peste tot ce gatea. Asa procedez si eu si spun si cate un Tatal Nostru cand reusesc sa gatesc, iar la restaurant fac o cruce peste farfuriile cu mancare. David Hawkins, ale carui carti le recomand, a masurat vibratia mancarii inainte si dupa ce aceasta a fost binecuvantata si, in cartea "Truth vs. Falsehood", spune:„O constatare destul de semnificativă este diferența măsurabilă între mâncarea binecuvântată și cea nebinecuvântată. Păinea făcută cu mașina de pâine aflată într-un supermarket local calibra la 188, dar după ce a fost binecuvântată, vibrația sa a trecut de 200. Pâinea din același supermarket, dar de la departamentul de panificație calibra inițial la 203, și a prezentat din nou o creștere a vibrației dacă a fost binecuvântată. Dacă pâinea este <<de casă>>, ea crește de la vibrația standard(200) la 209, și dacă este binecuvântată, ajunge la 215. Aceasta este o demonstrație unică[…] a faptului că introducerea conștiinței spirituale umane și a intenției modifică câmpul.De asemenea, avem aici și dovada faptului că rugăciunea în sine este mai mult decât gândire plină de dorință.

Va las mai jos si reteta mea de paine cu leurda, pentru inspiratie! Este prima data cand o fac si va spun ca este delicioasa! 500 g faina (de obicei pun 250 g faina integrala si 250 g faina alba cand fac paine dar acum am avut doar faina alba)un plic de drojdie uscata sau 20 g de drojdie proaspata o legatura mare de leurdaun pic de sareapa cat vei simti ca e necesara(nu o masor niciodata pt ca adaug in timp ce framant)o lingurita de zaharulei- cat sa iti pui pe maini in timp ce framantiAm pus drojdia cu zaharul, cu 100g de faina si cu un pic de apa calda la dospit, am bagat leurda cu un pic de apa in robotul de bucatarie pana a devenit ca un sos gros (cred ca se poate folosi si tocata). Apoi am pus toate ingredientele la un loc si am framantat ca la orice paine obisnuita. Casa s-a umplut de un miros puternic de usturoi dar mie imi place acest miros. Am lasat aluatul la dospit 40 min si inca 10 min dupa ce l-am pus in tava de copt, dupa care l-am bagat in cuptor pt 40 min. Nu arata grozav in poze dar va asigur ca este foarte buna la gust!

Scris cu ❤️ de Dumitrita Rosca