Zilele saptamanii si influentele planetare si angelice

In Kabbalah fiecare arhanghel (7 la numar) guverneaza o planeta, sub denumirea de Logos(cuvant al lui Dumnezeu). Alchimistii se folosesc de aceste influente pentru a aduce o mai mare putere de manifestare in munca pe care o depun. Arhanghelii ne pot ajuta in munca pe care vrem sa o depunem, ne pot ghida si ne pot aduce mai multa lumina si intelegere. Ii putem invoca oricand, dar daca vrem sa ne folosim si mai mult de puterile lor, ca niste alchimisti adevarati, vom tine cont si de ziua si planeta pe care ei o guverneaza. De asemenea, pe parcursul unei zile, atat elementele cat si orele planetare se succed, iar cand vrem sa initiem o actiune putem tine cont si de acestea, insa ele fac subiectul unor calcule mult mai detaliate (cei care vor sa afle mai multe imi pot scrie in privat).

LUNI - Luna – creativitate, intuitie, (re)nastereArh. Gabriel – este ingerul care a vestit Fecioarei Maria, nasterea; Il poti invoca pentru a avea claritate, pentru ati exprima emotiile clar si constient, pentru a avea mai multa intuitie si imaginatie.De asemenea poate fi chemat atunci cand ne dorim sa lucram cu copilul interior si sa ne vindecam aspecte din copilarie.

MARTI - Marte – agresiune, conflicte, pasiuniArh. Chamuel – ne ajuta sa vedem partea divina dinlauntrul nostru, sa renuntam la frica si la ego si sa coboram in inima; sa constientizam care este misiunea noastra personala.

MIERCURI - Mercur – calatorii dincolo de spatii si minteArh. Raphael – aduce vindecare pe toate planurile: fizic, mental, spiritual; ne ajuta sa scapam de dependente, ne vindeca relatiile si ne curata corpul de energiile toxice.

JOI - Jupiter – crestere spirituala si personala, expansiune, successArh. Sachiel – ne ajuta sa curatam ceea ce nu ne mai foloseste, aduce speranta, abundenta si reconectare cu fiinta noastra.

VINERI - Venus – iubire, senzualitate, creativitateArh. Anael – ne ghideaza in relatii, in activitatile artistice si ne aduce mai multa creativitate.

SAMBATA  - Saturn – timp, stabilitate, muncaArh. Casiel – ne ajuta sa accesam misterele universului, sa fim mai impamantati si mai focusati pe actiune, sa vindecam relatiile cu stramosii nostri.

DUMINICA - Soarele – vitalitate, adevar, luminaArh. Michael – ne ofera protectie divina, ghidare, bunastare; ne ajuta sa taiem stringurile si legaturile cu persoane si situatii care nu ne mai sunt de folos.

Scris cu ❤️ de Dumitrita Rosca